torsdag, september 30, 2010

Bodø Metal-Klubb er startet

Mange i Bodø har savnet en klubb som kunne spesialisere seg på tung råkk (som det tross alt heter på norsk). Derfor tok noen intitiativtakere fatt i jobben og i går kveld møttes over 40 stykker opp på Kafe Kafka i Bodø for å etablere Bodø Metal-Klubb.

Seansen gikk greit for seg og nå er et styre innsatt, arbeidsgjeng stablet på beina og klubbmiljø forlengst etablert. Klubben skal ifølge møtet jobbe for å fremme metal i Bodø, da først og fremst igjennom konsertvirksomhet og rene klubbkvelder med metal DJ, men også igjennom å jobbe for å skaffe øvingslokaler mm.

På konsertene skal man gjøre sitt ytterste for å ha lokale oppvarmingsband (og gjerne lokale headlinere også). Egen web er under utarbeidelse og på første klubbmøte skal logo presenteres, derfor ønsker de forslag til logoer, som kan legges inn på klubbens Facebook side snarest mulig. Hvilke(n) logo(er) som skal brukes skal vedtas av forsamlingen på nevnte møte. Konserter vil i hovedsak bli avholdt på Sinus (er i alle fall planen) og klubbkvelder vil bli i hovedsak avholdt på Kafka. Klubben vil søke om opptagelse i NRF også.

Foto av (nesten hele) styret i Bodø Metal-Klubb av Henrik Dvergsdal